Medior en Senior IT Professionals

Wij bieden hoogopgeleide Medior- en Senior IT Professionals met diverse profielen zoals developers, testers, DevOps en architecten.

 

Wereldwijd zoeken wij naar de beste mensen. Want waar iemand vandaan komt, maakt ons niks uit. Als iemand maar goed is! En dat testen we.

 

Slechts 30% slaagt voor onze technische test en komt in aanmerking voor een interview.

 

Alleen IT Professionals die vloeiend Nederlands of Engels spreken, gemotiveerd zijn en (indien niet woonachtig in Nederland) bereid zijn te verhuizen naar Nederland, worden gematcht.

 

Waar onze IT Professionals ook vandaan komen, ze gaan altijd  op locatie  bij je aan de slag.

 

Detachering is iets voor jou als je tijdelijke of langdurige projecte hebt waarvan de einddatum (nog) niet bekend is en je dus wilt werken met een flexibibele schil! Jouw nieuwe collega blijft bij ons in dienst maar werkt op locatie bij jou.

 

Deta-Vast past bij jou wanneer je dat unieke passende profiel niet kan vinden maar wel graag wil dat iemand vast in dienst komt bij jou.
Jouw nieuwe collega komt dan tijdelijk bij ons in dienst maar werkt op locatie bij jou.

 

 

Geen EU? Geen probleem!

Wij vragen het visum aan, regelen een afspraak bij de ambassade en begeleiden jouw nieuwe collega bij het op orde krijgen van de juiste documentatie. Vervolgens regelen we huisvesting, begeleiden we de reis naar Nederland en vragen we de 30% regeling aan. Een eerste registratie, het aanvragen van een zorgverzekering en het openen van een Nederlandse bankrekening, vallen ook onder onze service.

 

Wel EU?

We regelen de huisvesting, begeleiden de reis naar Nederland en vragen de 30% regeling aan. Ook hier vallen een eerste registratie, het aanvragen van een zorgverzekering en het openen van een Nederlandse bankrekening, onder onze service.

 

Wij zorgen altijd voor een soepele landing in Nederland. Als jarenlang ‘Erkend Referent’ bij de IND maakt het voor ons niet meer uit of iemand de Nederlandse nationaliteit heeft, al in Nederland woont of nog naar Nederland moet verhuizen. Wij regelen het allemaal!

Veelgestelde vragen

Wat voor IT Professionals bieden jullie aan?

We kunnen elk soort profiel aanbieden. Zelfs die moeilijk vindbare profielen kunnen we invullen omdat onze recruiters wereldwijd actief zijn. Daardoor krijgen we een breed aanbod binnen en kunnen we kritisch zijn. Enkele profielen de we momenteel hebben, zijn: Salesforce developers, Java Developers, .NET developers, QA Engineers en Frontend Developers in verschillende frameworks zoals React en Angular. En hou ook onze pagina ‘IT Professionals’ in de gaten!

 

Uit welke landen is jullie IT-talent afkomstig?

Hoewel we geen onderscheid maken, merken we wel dat we de beste IT Professionals vinden in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en zelfs Australië. Onze focus ligt dan ook op deze gebieden.

 

Hoe snel zou een IT Professional aan de slag kunnen op locatie in Nederland?

Dit is geheel afhankelijk van iemand zijn / haar persoonlijke situatie. In de regel duurt het tussen de 4 en 5 weken.

 

Meer

Bekijk onze beschikbare IT Professionals

hier