Ervaren met kennismigranten

Op vier manieren verschillen we van andere recruitment bureaus:

 

 1. Achtergrond in de IT
  We hebben op de stoel van onze klanten gezeten en snappen dat niks vervelender is dan een roodgloeiende telefoon en stapels CV’s. Tijd is kostbaar en daarom streven we naar de juiste match. En met onze IT achtergrond, kunnen wij die maken!
 2. Ons aanbod is breed en divers
  Met ons wereldwijde recruitment netwerk, hoeven wij ons niet te limiteren tot de Nederlandse grenzen. Daardoor is ons potentieel vele malen groter en zijn we in staat om profielen te vinden die in Nederland bijna niet, of helemaal niet, voorkomen.
 3. Unieke pre screening tool
  Dat brede aanbod zorgt ervoor dat we kritisch kunnen zijn. Iedereen wordt getest op zijn/haar technische kennis. Hier gebruiken we onze eigen ontwikkelde pre screening tool ‘TechAnalyze’ voor. Enkel de 30% beste kandidaten worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek.
 4. Alles in 1
  Wij maken geen onderscheid. Net als Nederlandse kandidaten, kunnen onze buitenlandse professionals binnen een maand starten. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat onze klanten dezelfde experience hebben.
How do U2?

Het matchen van IT talent uit Oost Europa (en net daarbuiten) met bedrijven in Nederland, is waar het mee begonin 2015. Net als het ‘Zoologischer Garten’, een station in Berlijn, verbonden ook wij het Oosten met het Westen.

 

‘ZooStation’ is ook een nummer van U2. Als groot fan zag Remco belangrijke gelijkenissen met deze Ierse rockband. ZooStation doet ook geen concessies in kwaliteit, vernieuwt continu en streeft naar positieve en duurzame samenwerkingen.

Veelgestelde vragen

Wat voor IT Professionals bieden jullie aan?

We kunnen elk soort profiel aanbieden. Zelfs die moeilijk vindbare profielen kunnen we invullen omdat onze recruiters wereldwijd actief zijn. Daardoor krijgen we een breed aanbod binnen en kunnen we kritisch zijn. Enkele profielen die we momenteel hebben, zijn: Salesforce Developers, Java Developers, .NET Developers, QA Engineers en Frontend Developers in verschillende frameworks zoals React en Angular. Hou ook vooral onze pagina ‘IT Professionals’ in de gaten!

Hoe komen jullie aan kandidaten in het buitenland?

Wij hebben een netwerk aan recruiters die in het buitenland actief zijn. Gezamenlijk zijn we elke dag op zoek naar nieuw talent.

Voeren jullie ook persoonlijke gesprekken?

Jazeker! De 30% beste kandidaten uit de test, worden uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. In dat gesprek beoordelen we onder andere de motivatie en de mate waarin iemand Nederlands of Engels spreekt. Indien iemand nog in het buitenland woont, kijken we naar de motivatie om te verhuizen. Ook kaarten we alvast een aantal zaken af waaronder het salaris en of er sprake is van een opzegtermijn bij de huidige werkgever.

Meer

Wat kunnen we voor jou doen?

Check onze diensten