Geen concessies

Door het grote tekort aan IT personeel op de Nederlandse arbeidsmarkt, worden al gauw (net) niet passende kandidaten aangenomen.

 

Wij doen niet aan concessies. We selecteren wereldwijd zodat we wel die passende kandidaten vinden.

 

Met één loket voor je werving, selectie en relocation of onboarding, wordt alles door ons geregeld. Voor zowel klant als kandidaat.

Ervaar het zelf

Ontdek hoe wij met onze werkwijze andere, betere, IT Professionals vinden die wél aansluiten op jouw project en je organisatie

Bekijk onze beschikbare IT Professionals

 

Nu beschikbaar

We gaan graag voor je aan de slag

 

Check onze diensten

Een vraag stellen?

Of afspreken?

 

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Kan ik een afspraak maken om eerst kennis te maken?

Graag zelfs! We hechten veel waarde aan een persoonlijke benadering. Alvorens we aan de slag gaan met het vinden van jouw nieuwe collega, willen we ons graag aan je voorstellen. Daarnaast leggen we in ons kennismakingsgesprek uit hoe we te werk gaan. De focus ligt echter op jou. We zullen proberen een zo goed mogelijk beeld te krijgen van jou als klant. We moeten o.a. achterhalen wat voor een kandidaat zou passen binnen jouw bedrijfscultuur en wat de technische vereisten zijn. Een goede match maak je niet zomaar.

 

In verband met het COVID-19 virus vinden afspraken enkel op afstand plaats.

Hoezo zijn jullie in staat ‘andere, en zelfs betere IT Professionals’ te vinden?

Door ons wereldwijde recruitment netwerk vinden wij niet alleen diverse, maar ook ‘zeldzame’, profielen. Daarnaast biedt het ons de mogelijkheid om vanuit dit brede aanbod, kritisch te zijn. Naast een persoonlijk benadering, vinden wij het bieden van kwaliteit zeer belangrijk. Om die kwaliteit te garanderen, moet elke kandidaat eerst onze eigen ontwikkelde technische test doorstaan. Vervolgens wordt de top 30% persoonlijk geïnterviewd. Alleen de ‘ware’, stellen we aan je voor.

Hoeveel kandidaten bieden jullie aan bij een zoekopdracht?

Zo min mogelijk. Iedereen is druk en tijd is kostbaar. Daarom proberen we zoveel mogelijk uit handen te nemen. Het persoonlijke gesprek, het brede aanbod waaruit wij kunnen kiezen en onze unieke prescreening dragen bij aan het vinden van de juiste match.

 

Meer

Vragen?
Neem contact met ons op!

Contact